Jay-Z, este cel mai bogat artist hip-hop din lume

0
13

Jay-Z

Rapperul american Jay-Z ocupă prima poziţie în topul celor mai bogaţi artişti hip-hop din lume, cu încasări de 37 de milioane de dolari în ultimul an, conform revistei Forbes.

Cântăreţul de muzică rapp Jay-Z se află pentru a cincea oară pe primul loc al celor mai bogaţi artişti hip-hop, conform clasamentului întocmit de Forbes. Editorii site-ului Forbes spun că Jay-Z a obţinut aceste venituri din concertele incluse în turneul său mondial “Blueprint 3” şi din alte contracte comerciale. Averea lui Jay-Z este estimată la 500 milioane lire sterline (aproximativ 550 milioane euro).

Rapperul P. Diddy s-a clasat pe locul al doilea, cu venituri de 35 de milioane de dolari, iar poziţia a treia a fost ocupată de Kanye West, care a obţinut în ultimele 12 luni venituri de 16 milioane de dolari.

Lil Wayne şi Birdman au câştigat fiecare 15 milioane de dolari, situându-se pe următoarele locuri, iar poziţia a şasea este împărţită de Dr. Dre, Snoop Dogg şi Eminem, cu venituri de 14 milioane de dolari fiecare.

Akon (13 milioane de dolari), Ludacris (12 milioane de dolari), Wiz Khalifa (11 milioane de dolari) şi Drake (11 milioane de dolari) au ocupat locurile următoare din clasamentul celor mai bogaţi cântăreţi de hip-hop, libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.