Jessica Simpson isi micsoreaza sanii


Jessica Simpson

Celebră pentru bustul ei impresionant, Jessica Simpson este hotărâtă să-și micșoreze sânii înainte de nuntă pentru a arăta mai bine în rochia de mireasă.

Cântăreața, care urmează să se căsătorească în curând cu jucătorul de fotbal american Eric Johnson, este nemulțumită de mărimea sânilor ei și va apela la chirurgie estetică pentru a-și micșora bustul.

“Niciodată nu i-au plăcut sânii ei. Acum vrea să-și micșoreze bustul pentru a arăta mai slăbuță și pentru a-i sta mai bine rochia de mireasă”, a declarat o amică a vedetei.

Jessica Simpson a declarat în nenumărate rânduri că nu este deloc încântată de sânii ei mari și face tot posibilul pentru a nu-și scoate în evidență bustul.

“Indiferent cât de mult aș încerca nu-i pot ascunde. Nu e deloc plăcut, am fost prima fată din clasa mea care a purtat sutien”, spunea Jessica, ne informeaza libertatea.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.