Jim Carey petrece cu doua femei

Jim CareyJim Carey a fost vazut distrandu-se intr-un “anturaj de femei”. Actorul s-a despartit recent de iubita lui cu care a avut o relatie de lunga durata, Jenny McCarthy si a uimit privitorii prezenti in clubul de noapte Pacha din New York in momentul in care a inceput sa flirteze sis a se simta bine cu doua femei, a caror identitate nu se cunoaste inca, la primele ore ale diminetii de duminica, 9 mai. O sursa a dezvaluit ca Jim a ajuns in locatia respective in jurul orei 3 dimineata si era insotit de cel putin zece femei.
Dupa ce luna trecuta a pus punct relatiei de cinci ani cu Jenny, s-ar crede ca aceasta ar putea fi deranjata de noile apucaturi ale lui Jim, insa si vedeta blonda este acum in cautarea unui barbat necunoscut. Fosta iubita a lui Carey a fost vazuta recent in Las Vegas sarutand un barbat al carui nume nu il stie nici macar ea.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.