Johnny Depp a fost parasit

0
1

Johnny Depp

La 49 de ani, Johnny Depp s-a îndrăgostit până peste urechi de tânăra actriţă Amber Heard, de 26 de ani, cu care începuse să îşi facă planuri de căsătorie şi chiar pentru viitori moştenitori.

Dar visul cel mare al actorului a fost spulberat acum, după şapte luni de amor nebun cu Amber, iubita lui dovedindu-se a fi bisexuală şi părăsindu-l pentru fiica fostului premier francez Dominique de Villepin, Marie, care este fotomodel şi după care Amber s-a dus val-vârtej la Paris.

Ele au fost văzute împreună la diferite recepţii şi plimbându-se cu scuterul prin Paris. Amber şi Marie s-au cunoscut anul trecut , în octombrie, prin intermediul fostei prietene a actriţei, Tasya Van Ree, scrie The Sun.

Johnny Depp s-a îndrăgostit de Amber în timpul filmărilor la “The Rum Diary”. El i-a oferit o casă splendidă, de aproximativ 15 milioane de dolari în Tennessee şi a denumit o insulă de-a lui din Bahamas după numele lui Amber, citat de RTV.net


Radio Noise este alaturi de tine noi ne autofinantam din publicitate sau din donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here