Kasia Smutniak s-a indragostit

0
4

Kasia Smutniak

În sfârşit, frumoasa Kasia Smutniak şi-a regăsit surâsul. Cel care a ajutat-o este Domenico Procacci, iar acum cuplul nu se mai ascunde.

Actriţa-model, în vârstă de 32 de ani, a reuşit în sfârşit să treacă peste tragedia prilejuită de moartea lui Pietro Taricone, partenerul ei de viaţă, cu care are o fetiţă, pe micuţa Sofia. Actorul a încetat din viaţă în iunie 2010, în urma unui accident. A deschis prea târziu paraşuta.

Procacci, producător de filme, a fost încă de la început alături de frumoasa poloneză, cunoscută din „From Paris, to Love” şi laureată în 2008 cu un Glob de Aur pentru interpretarea din „Nelle tue mani”, care i-a adus titlul de revelaţia anului. Prietenia dintre cei doi s-a transformat într-o poveste de dragoste pe care acum nu mai au de ce să o ascundă, chiar dacă nu au anunţat-o oficial, iar la Festivalul de la Veneţia au preferat să apară separat. Dar dragostea nu are nevoie să fie strigată în gura mare.

Sursa: VDTOnline.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.