Kim Kardashian si sotul ei vor petrece in Franta luna de miere

0
1

Kim Kardashian

După câteva zile tumultuoase, finalizate cu căsătoria lor, Kim Kardashian şi Kris Humphries au ales să se relaxeze în Europa.

Proaspătul cuplu a plecat ieri în luna de miere pe care urmează să o petreacă în Franţa. Kim Kardashian şi sportivul Kris Humphries s-au căsătorit sâmbătă, în prezenţa a peste 500 de invitaţi şi deşi zvonurile spuneau că va mai exista o petrece după nuntă cei doi au negat această ştire şi s-au îndreptat spre Franţa.

Nunta lor nu a fost lipsită de incidente. Cu câteva zile înainte de eveniment, fostul iubit al actriţei, Ray J a postat pe internet un filmuleţ, din timpul relaţiei lor, în care ei făceau sex. Nici ziua nunţii nu a fost ocolită de surprize neplăcute. Deranjaţi de muzica prea tare, vecinii au chemat poliţia, moment în care petrecerea s-a cam spart, pentru că muzica a început să se asculte în surdină.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.