La Gala Premiilor Sindicatului Actorilor Americani, Natalie Portman a purtat diamante de 2.000.000 $

0
51

Natalie Portman

Actriţa Natalie Portman a strălucit din nou pe covorul roşu. Frumoasa vedetă americană cu origini româneşti a atras privirile tuturor la cea de-a 17-a gală de decernare a premiilor Sindicatului actorilor americani (Screen Actors Guild Awards).

A ctriţa Natalie Portman a strălucit din nou pe covorul roşu. Frumoasa vedetă americană cu origini româneşti a atras privirile tuturor la cea de-a 17-a gală de decernare a premiilor Sindicatului actorilor americani (Screen Actors Guild Awards).

Natalie Portman (29 de ani) a făcut senzaţie, duminică seara, la Los Angeles, SUA, unde a fost prezentă la gala premiilor oferite de Sindicatul actorilor americani. Pe lângă faptul că vedeta a fost desemnată cea mai bună actriţă pentru rolul din pelicula “Lebăda neagră”, ce demonstrează că aceasta e favorită şi pentru câştigarea Oscarului, Natalie a atras privirile tuturor cu ţinuta sa. Ea a purtat o rochie albă creată de casa Azzaro, o geantă plic negru Roger Vivier şi bijuterii Tiffany în valoare de două milioane de dolari.

Natalie, care avea două brăţări cu zeci de diamante, o pereche de cercei cu diamante galbene foarte rare şi un inel, nu a fost pierdută din ochi de bodyguarzi angajaţi special pentru diva ce va deveni în curând mamă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.