Linda Evangelista vrea pensie alimentara

0
10

Linda Evangelista

Top modelul internaţional Linda Evangelista s-a prezentat în faţa judecătorilor pentru a cere pensie alimentară fostului ei iubit, cu care are un copil.

Manechinul Linda Evanghelista solicită milionarului Francois-Henri Pinault, soţul actriţei Salma Hayek o pensie de întreţinere pentru copilul pe care susţine că-l are cu el. Deşi Pinault a negat că ar fi tatăl acestuia, în 2007, Evangelista a fost la tribunal, pentru a cere pensie alimentară din partea miliardarului care este CEO pentru firmele Gucci şi Yves St. Lauren.

“Aceasta va fi probabil cea mai mare pensie alimentară din istoria dreptului familial”, a declarat pentru New York Post magistratul Matthew Troy, care va media rezolvarea cazului, referindu-se la suma de 46.000 de dolari pe care vedeta îi solicită.

Potrivit documentelor depuse de Linda Evangelista, în vârstă de 46 de ani, fiul ei Augustin James, în vârstă de patru ani, îl are drept tată pe François-Henri Pinault. Augustin James este singurul copil al top modelului Linda Evangelista.

Salma Hayek, în vârstă de 44 de ani, şi François-Henri Pinault, în vârstă de 49 de ani, s-au căsătorit în 2009 însă au o relaţie care a început în anul 2006 – cam în aceeaşi perioadă în care Evangelista a rămas însărcinată. Conform tabloidelor, omul de afaceri şi supermodelul ar fi fost împreună pentru o scurtă perioadă de timp, când Pinault şi Hayek erau despărţiţi.

Pinault şi Hayek au împreună o fiică, Valentina, dar industriaşul francez mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară, încheiată printr-un divorţ în anul 2004, ne informeaza libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.