Madalina Ghenea a gasit perfectiunea la, Leonardo DiCaprio

0
9

Madalina Ghenea

Are 28 de ani, dar recunoaşte că agenţia italiană care se ocupă de ea a trecut-o cu un an mai tânără, însă asta nu a împiedicat-o pe frumoasa Mădălina Ghenea să îşi treacă pe lista de cuceriri cei mai doriţi bărbaţi din lume.

Recenta ei aventură cu Leonardo DiCaprio a făcut-o însă să apară pe pagina ziarelor din întreaga lume. Cu toate acestea, modelul nu vrea să se promoveze prin viaţa ei personală.

„Îmi pun şi eu întrebarea dacă sunt îndrăgostită. Nu comentez absolut nimic despre relaţia cu DiCaprio. Nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea privată, nu am vorbit niciodată despre nici unul dintre foştii mei iubiţi. Singurii bărbaţi pe care îi iubesc sunt tata şi fratele meu, care este geniul familiei. Caut perfecţiunea într-un bărbat. Şi sper să o găsesc. Îmi place să iubesc şi să fiu iubită, dar în meseria pe care eu o am este mai greu”, a declarat vedeta pentru Click.

În plus, bruneta recunoaşte că se gândeşte să devină într-o zi şi mamă, dar acum contractele nu îi permit acest lucru, citeaza vdtonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.