Madalina Ghenea, este noua iubita a lui Leonardo DiCaprio

0
6

Madalina Ghenea

Este frumoasă şi a cucerit lumea cu farmecele ei, devenind un nume în modelingul internaţional, iar acum Mădălina Ghenea pare să fi punctat decisiv şi la capitolul iubire. Asta pentru că românca a fost surprinsă alături de nimeni altul decât Leonardo DiCaprio.

Cunoscută ca fosta iubită a lui Eros Ramazzotti, după ce a apărut în clipul interpretului italian, slătineanca s-a apărat spunând că este mereu cu valiza făcută şi nu are timp pentru iubire. Iată însă că şi-a găsit. Ea a fost surprinsă alături de starul din „Titanic” pe balconul camerei lui de hotel din Vaucluse, Australia, acolo unde Leo filmează pentru Marele Gatsby. Îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată şi decoltată, românca a zâmbit şi a glumit cu Leo.

Presa de peste Ocean a semnalat că DiCaprio a fost zărit alături de o frumoasă necunoscută, iar italienii au şi identificat-o. Ar fi fost şi greu să nu se întâmple asta, de vreme ce olteanca noastră i-a cucerit cu dimensiunile ei perfecte: la 1,79 metri, are măsurile 90-60-90. Cât despre bustul atât de admirat, ştia ea Mădălina de ce a preferat un decolteu atât de generos, citeaza vdtonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.