Madonna s-a impacat cu Brahim Zaibat

0
7

Madonna

Cei doi au fost vazuti in weekend luand masa impreuna la Espadon, un restaurant de lux din Paris. Distractia a continuat apoi intr-un club de noapte, unde Madonna si Brahim au fost surprinsi in timp ce se sarutau pasional. Ziua urmatoare, cei doi au luat trenul pentru a ajunge la Londra.

Madonna s-a cuplat cu Brahim Zaibat in septembrie 2010, imediat dupa ce artista s-a despartit de modelul brazilian Jesus Luz. Madonna si Brahim au facut cunostinta prin intermediul unui prieten comun. Brahim spune ca nu a fost deloc intimidat de intalnirea cu un star de talia Madonnei: “Era o femeie ca oricare alta femeie. Chiar sunt fericit ca am intalnit-o si nu m-am stresat deloc”.

Cei doi s-au despartit in luna mai a acestui an, dupa ce familia dansatorului i-a interzis acestuia sa participe la reuniunile cultului religios Kabballah, la care Madonna a aderat in urma cu multi ani.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.