Mama lui Oana Zavoranu a murit


Marioara Zavoranu

Marioara Zăvoranu a murit în această dimineață la spitalul Fundeni, unde se afla internată de trei luni. Din păcate, mama Oanei Zăvoranu a murit cu un mare regret. Femeia nu a mai apucat să își mute gemenele în cimitiru Eternitatea, din cimitirul Domnești, unde au fost îngropate, alături de bunicii lor, după ce au murit în timpul cutremurului din 1977.

“Nu a trebuit să mă anunţe nimeni. Eu locuiam la câteva blocuri distanţă de cel în care stăteau părinţii mei, iar gemenele erau la ei. Imediat ce s-a oprit cutremurul, am simţit un gol în stomac şi am fugit spre casa părinţilor mei. Eram în halat şi cu Oana în braţe. Căzuse blocul Dunărea, căzuse Scala, aproape tot centrul era distrus, era mult praf, multe dărâmături, oamenii urlau de durere… A fost un adevărat coşmar. Am stat două zile şi două nopţi în faţa blocului Casata, până i-au scos militarii pe ai mei de sub dărâmături. N-am vrut să plec până nu i-au găsit”, ne povestea Marioara Zăvoranu.

“Nu a trebuit să mă anunţe nimeni. Eu locuiam la câteva blocuri distanţă de cel în care stăteau părinţii mei, iar gemenele erau la ei. Imediat ce s-a oprit cutremurul, am simţit un gol în stomac şi am fugit spre casa părinţilor mei. Eram în halat şi cu Oana în braţe. Căzuse blocul Dunărea, căzuse Scala, aproape tot centrul era distrus, era mult praf, multe dărâmături, oamenii urlau de durere… A fost un adevărat coşmar. Am stat două zile şi două nopţi în faţa blocului Casata, până i-au scos militarii pe ai mei de sub dărâmături. N-am vrut să plec până nu i-au găsit.

Şi azi sunt afectată. Am rămas cu o boală de nervi de atunci. Făceam deseori atacuri de panică. Ani la rând am ajuns la urgenţă, la Camera de Gardă. Tot atunci m-am îngrăşat pe fond nervos, în două luni am luat 20 de kilograme. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu! E cumplit să pierzi în aceeaşi zi şi părinţii, şi copiii. Tot la cutremur mi-au murit o mătuşă şi soţul ei. Mereu mă întrebam: “Doamne, de ce mi s-a întâmplat una ca asta?”, ne declara Marioara Zăvoranu, scrie Libertatea.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email