Margherita de la Clejani si-a schimbat look-ul

0
22

Margherita de la Clejani

Cu toate că tabloidele au analizat-o din cap şi până în picioare şi au catalogat-o ca fiind un rezultat opus al intervenţiilor chirurgicale, Margherita de la Clejani, în afara faptului că nu recunoaşte îmbunătăţirile pe care le-a făcut, continuă maratonul transformărilor.

Margherita de la Clejani s-a transformat dintr-o adolescentă, într-o femeie puternică şi hotărâtă. Această maturizare a sa a fost una bruscă şi s-a bazat în special pe foarte multe operaţii estetice, care au schimbat-o rapid.

De curând, artista a postat pe pagina sa de socializare o poză care evidenţiează faptul că printre ultimele îmbunătăţiri pe care şi le va mai face în acest an, se numără şi folosirea unui aparat dentar care îi va corecta imperfecţiunile danturii.

Chiar dacă aparatul dentar este unul din ceramică, material aproape invizibil pe dinţi, Margherita se fereşte să râdă, să consume alimente care i-ar compromite imaginea de divă sau să se lase fotografiată în poze naturale, ce i-ar evidenţia zâmbetul, scrie RomaniaTV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.