Michael Jackson planuia sa se retraga din America

0
13

Michael Jackson

După moartea lui Michael Jackson, la 25 iunie 2009, imediat au apărut teorii ale conspiraţiei legate de faptul că artistul a înscenat totul pentru a trăi în linişte, departe de ochii insidioşi ai presei şi cârcotaşilor.

Una dintre aceste ipoteze ar fi că megastarul ar fugit din ţară, într-o insulă, unde este bine, sănătos. Ei bine, deşi totul este rodul minţii unor amatori de astfel de scenarii, totuşi artistul chiar ar fi avut în plan o astfel „evadare”.

Potrivit fratelui megastarului, Jermaine Jackson, Michael plănuia să fugă din ţară în 2009, chiar anul în care a murit, în cazul în care ar fi fost găsit vinovat în cadrul procesului început în 2005, în care era judecat pentru molestare sexuală a unui minor.

Înainte ca juraţii să dea verdictul, Jermaine l-a ajutat să închirieze un avion privat, care trebuia să îl ducă pe Jacko, în secret, în Bahrain. Dacă ar fi fost găsit vinovat pentru abuz sexual, cântăreţul ar fi fugit la aeroport şi ar fi urcat la bordul aeronavei secrete, cu destinaţia Orientul Mijlociu. „Ar fi vrut să ia avionul şi să plece în Orientul Mijlociu, în Bahrain”, a mărturisit fostul membru al formaţiei Jackson 5, care risca de altfel ani grei de puşcărie în cazul în care ar fi fost prins.

Planul însă nu s-a concretizat, deoarece atunci juriul l-a găsit nevinovat pe Regele muzicii Pop pentru acuzaţiile care i-au fost aduse, ne informeaza libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.