Michelle Obama sfideaza criza

0
5

Michelle Obama and Carla Bruni Sarkozy

Soţia preşedintelui Americii a intrat în vizorul populaţiei din pricina cheltuielilor exorbitante legate de vacanţele ei, cu care efectiv sfidează.

Problema este legată de faptul că cei 10 milioane de dolari cheltuiţi de prima doamnă a Statelor Unite pentru concedii sunt din bani publici.

“Este dezgustător. Michelle profită de poziţia sa privilegiată în timp ce majoritatea americanilor care muncesc din greu abia îşi pot permite o săptămână sau două de concediu “, a declarat o sursă pentru National Enquirer. Când s-a făcut calculul final, s-a constatat că ea a chetuit peste zece milioane de dolari din banii contribuabililor doar pe vacanţe.

Prima Doamnă ar fi petrecut 42 de zile de vacanţă în ultimul an, inclusiv cea din Spania de 375.000 de dolari şi cele patru zile la ski în Vail, Colorado, unde a cheltuit 2.000 de dolari pe noapte pentru un apartament la hotelul Sebastian. În plus, sejurul de nouă zile al familiei la Martha’s Vineyard este, de asemenea, scump, proprietatea închiriată costând 50.000 de dolari pe săptămână.

“Lui Michelle îi plac, de asemenea, băuturile alcoolice scumpe în timpul excursiilor. Preferă martini cu votcă de cea mai bună calitate şi are o preferinţă aparte pentru vinurile spumoase scumpe”, a mai declarat sursa citată.

Pe lângă acestea, atunci când cuplul prezidenţial suportă cheltuielile din propriul buzunar, acestea sunt mult mai mici, pentru aceleaşi servicii, ca cele suportate de oamenii obişnuiţi, ne informeaza libertatea.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.