Monica Bellucci e mama din nou


Monica BellucciMonica Bellucci si-a adus pe lume cea de-a doua fetita. Actrita in varsta de 45 de ani mai are o fiica de cinci ani pe nume Deva, cu sotul ei, actorul Vincent Cassel. Noul nascut a venit pe lum vineri seara, pe 21 mai, la Roma in Italia si a primit numele de Leonie. Conform revistei “People” atat mama cat si fiica se simt minunat.
Monica si Vincent s-au casatorit in 1999, iar actrita este multumita de faptul ca nu a fost mama de foarte tanara. Vedeta italiana crede ca prima ei fiica, Deva, a venit intr-un moment perfect, in care putea sa ii ofere tot ce avea nevoie si in care ea era pregatita sa fie mama. Monica spune ca este mult mai fericita acum decat era la 20 de ani, deoarece atunci era inconjurata de prea multa nesiguranta. Acum insa, dupa ce a trecut prin atatea momente minunate, a calatorit mult si a facut multe lucruri si in final este si mama, a descoperit cine este si ceea ce vrea cu adevarat.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone