Monica Bellucci la 46 de ani

0
7

Monica Bellucci

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din Italia, Monica Belluci arată incredibil la cei 46 de ani săi. Prezentă pe covorul roşu de la Veneţia la ediţia cu numărul 68 a Festivalului de Film, superba italiancă a făcut furori.

Monica Bellucci a captivat atenția publicului prezent la Veneția, ca de fiecare dată când apare la un eveniment monden. Italianca a purtat o rochie neagră care i-a scos în evidență silueta de invidiat și decolteul generos.

Conştientă de faptul că frumuseţea ei are succes, pentru că i s-a repetat acest lucru de nenumărate ori până să fie convinsă de aceasta, Monica Bellucci a spuscu ceva timp în umră că se folosește de corpul ca de un instrument.

“Mi-am folosit de câteva ori nuditatea pentru expresivitate. Am fost întrebată dacă nu mă intimidează, dacă nu simt că propriul meu corp este folosit de alţii. Nu. Pentru mine, corpul meu e un soi de instrument, un obiect de care mă folosesc. Ca un pianist care foloseşte pianul şi ca un chitarist care utilizează chitara. Eu am corpul, care este doar un lucru de care mă servesc. Cum vă trebuie? Nud, îmbrăcat, în picioare, întins, imobil sau în mişcare…” ne informeaza libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.