Nicole Kidman a renuntat la botox


Nicole Kidman

A apelat la Botox în încercarea de a opri timpul în loc. Însă Nicole Kidman recunoaşte că a renunţat la această procedură şi nu are de gând să o repete.

„Fără operaţii pentru mine. Am încercat Botox, din păcate, dar am scăpat de el şi acum pot în sfârşit să-mi mişc faţa”, a declarat actriţa.

Însă dacă procedurii minune i-a spus pas, câştigătoarea premiului Oscar are alte trucuri sănătoase la care apelează, dar şi la un regim riguros de exerciţii, care o ajută să se menţină în formă.

„Sunt complet naturală. Port ochelari de soare. Nu fumez şi am grijă de mine şi sunt mândră de asta. Oricine poate să-şi facă orice, nu judec, dar personal cred în a fi fizic în formă. Aşa am crescut. Nu pot merge la plajă pentru că am pielea sensibilă. A fost un coşmar când eram tânără, dar are avantaje acum”, a completat starul, citat de vdtonline.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone