Nikki Reed s-a casatorit cu Paul McDonald

0
5

Nikki Reed

Bucurie pentru Nikki Reed şi Paul McDonald. Cuplul a spus „Da” în Malibu, California, în cursul zilei de duminică, după doar şapte luni de când s-au cunoscut, în faţa a 100 de invitaţi.

Vedeta din „Twilight Saga” şi fostul concurent de la „American Idol” s-au întâlnit în luna martie şi şi-au anunţat logodna în luna iunie.

„Nu puteam fi mai fericiţi! Am fost înconjuraţi de familia noastră şi prieteni. Suntem mulţumiţi că a venit această zi!”, a declarat actriţa.

Paul, 27 de ani, a ştiut că partenera lui de 23 de ani este aleasa imediat ce au ieşit împreună. „Este unul din acele lucruri la care nu te aştepţi. Ca şi anul trecut când nu aş fi crezut că mă voi căsători. Este uimitoare. Este fata perfectă. Ne potrivim, când ştii, ştii, şi este Aceea”, a declarat la rândul lui fericitul mire, citeaza vdtonline.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.