Oana Oprea alias Eva Kent il doreste pe fostul iubit inapoi

0
50

Oana Oprea alias Eva Kent

Deşi a plecat din ţară pentru a-şi face un rost în Italia de mai bine de un an, Oana Oprea, alias Eva Kent, pare năpădită de dor.

Dar nu după România, ci după fostul ei iubit, Andrei Jilavu. Drept urmare, îl bombardează pe bărbat cu fel de fel de cereri.

„La început, Eva s-a îndrăgostit foarte tare de mine, lucru care m-a impresionat. Plângea în cazul în care ajungeam târziu acasă. Ne-am certat, ne-am împăcat, dar lucrurile nu au mai fost la fel de când ea s-a mutat în Italia. Acolo am găsit o persoană total schimbată. Acum vorbesc cu ea aproape zilnic la telefon şi mă invită să merg la ea, dar nu ştiu ce să fac. Probabil că mă voi duce la un moment dat. Oricum, am trecut peste orgolii şi acum ne înţelegem foarte bine, ca prieteni”, a declarat bărbatul pentru Cancan.

Sursa: VDTOnline.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.