P. Diddy va lansa o carte


P. Diddy

Rapperul american P. Diddy va lansa o carte despre posteriorul feminin, în asociere cu Jimmy Iovine, directorul casei de discuri Interscope.

Chiar dacă nu este o carte de filozofie, ci doar una realizată sub forma unui album fotografic, care va conţine o serie de imagini realizate de fotograful de modă Raphael Mazzucco, se aşteaptă ca acesta să aibă un real succes, mai ales că este foarte “uşurică”, adresată mpersaonelor plictisite.

Informaţia despre apariţia acestei cărţi, ce va fi lansată în luna noiembrie, vine la puţin timp după ce rapperul american a lansat un nou parfum, intitulat Sean John Empress, şi a anunţat că imaginea parfumului va fi cântăreaţa americană Kelly Rowland.

P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un om important al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy. În 2011, el a ocupat poziţia a doua în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu venituri de 35 de milioane de dolari obţinute în ultimele 12 luni, ne informeaza libertatea.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.