Pamela de Romania il vrea pe Bote

0
17

Pamela de Romania

A devenit celebră ca Pamela de România şi mulţi bărbaţi şi-ar dori-o în patul lor. Dar Simona Traşcă are şi ea fantezii. Şi ţinteşte sus, spre personaje la modă. Blonda a mărturisit că şi-ar dori o relaţie cu Cătălin Botezatu.

Declaraţia este cu atât mai uimitoare cu cât designerul este renumit pentru legăturile sale cu personaje din showbiz, aşa că nimeni nu poate înţelege cum de i-a scăpat tocmai Simona. Dar iată că, sătulă să aştepte un semn de la creatorul de modă, Pamela de România a făcut primul pas. „Mi-aş dori să am o relaţie cu Enrique Iglesias şi Cătălin Botezatu. Foarte mulţi ani mi-a plăcut de Bote. Are ceva care mă atrage”, a dezvăluit ea pentru Showbiz.

Sigur, cuvintele ei lasă loc la câteva interpretări. În primul rând, nu se înţelege: şi i-ar dori pe amândoi odată, sau pe rând? Iar dacă a doua variantă este cea adevărată, Bote trebuie să mai aibă grijă la ziua în care o programează pe Simona Traşcă. Să nu fie vinerea, pentru că, atunci, cea supranumită „Vipera”, în copilărie, ţine post. În rest, calea este deschisă, citeaza vdtonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.