Pilotii si insotitorii de bord de la Tarom vor avea creatii Catalin Botezatu

0
26

Catalin Botezatu

La concurs s-au înscris 31 de designeri români, care au prezentat propuneri de modele de uniforme de iarnă şi vară, pentru diferite piese din componenţa uniformelor atât pentru piloţi, cât şi pentru însoţitorii de bord, se arată într-un comunicat al companiei, citat de Mefiafax.

“Am ales modelele lui Cătălin Botezatu pentru că aduc uniformelor un plus de prospeţime, de eleganţă şi de optimism şi pentru că întrunesc cel mai bine toate elementele de identitate ale companiei Tarom. Suntem foarte bucuroşi să colaborăm cu un nume atât de cunoscut în mediul de design românesc şi internaţional, şi le mulţumim tuturor participanţilor pentru interes şi pentru implicare”, a precizat, în comunicat, Christian Heinzmann, directorul general al companiei.

La rândul său, creatorul de modă Cătălin Botezatu a afirmat că este o onoare să fie designerul uniformelor purtate de personalul Tarom.

“A fost o surpriză pentru mine să aflu că modelele de uniforme propuse de mine vor ajunge să zboare deasupra a trei continente, în mai mult de 40 de destinaţii. În 2011 am lansat colecţia Aviator, au trecut doi ani de atunci, iar eu am rămas la fel de ataşat de latura aeronautică. Mă bucur că am fost desemnat câştigătorul concursului şi mă bucur că numele Cătălin Botezatu va ajunge printer nori”, a spus el.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române a fost înfiinţată în 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, scrie RTV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.