Rihanna cheltuieste peste 22.000 de dolari pe saptamana


Rihanna

Vedetele nu se uită la bani când este vorba de aspectul lor fizic. Este şi cazul Rihannei, care, pentru a avea mereu look-uri trendy scoate peste 22.000 de dolari din buzunar pe săptămână, la coafor.

Rihanna este clienta fidelă a unuia dintre cele mai bine cotate saloane de înfrumuseţare de la Hollywood. Vedeta lasă aici săptămânal câte 22.950 de dolari, adică în jur de 3.200 de dolari pe zi, pentru serviciile celebrei stiliste Ursula Stephen. Aceasta din urmă are grijă ca solista să aibă mereu coafuri în tendinţe, dar îi oferă şi sfaturi despre cum să-şi menţină părul sănătos şi, mai mult este la dispoziţia divei 24 de ore din 24.

“Rihannei îi place să încerce stiluri noi, dar lucrul ăsta o costă o avere”, a declarat un membru al anturajului artistei, pentru ziarul Daily Mail.

“Are câteva apariţii pe sătpămână şi trebuie să fie mereu altfel. Ursula este chiar confidenta Rihannei şi sunt împreună mai tot timpul”, a dezvăluit aceaşi sursă, citeaza libertatea.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.