Rihanna risipeste bani pe alcool

RihannaRihanna a cheltuit uluitoarea suma de 22500 de dolari pe alcool, si asta in doar trei ore. Dupa un concert pentru care se vandusera toate biletele, sustinut pe The 02 Arena, luni pe 10 mai, cantareata a plecat spre clubul londonez numit Mahiki, alaturi de o companie numeroasa. Vedeta le-a facut cinste celor aproximativ 70 de persoane din anturajul ei cu sampanie, vodka si Jagermeister, un lichior din plante german.
Artista in varsta de 22 de ani a avut propriul sau ring de dans si a petrecut pana spre dimineata, dansand la un moment dat chiar pe una dintre melodiile ei, “Rude Boy”. Rihanna si insotitorii ei au plecat spre hotel abia in jurul orei patru si jumatate dimineata. La plecare, vedeta pop a luat cu ea o sticla pe jumatate goala de rom Mount Gay, spunand ca o va considera drept un souvenir, deoarece aceasta bautura este produsa in tara ei de origine, Barbados.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.