Russell Brand este mandru de abstinenta


Russell Brand
Russell Brand este multumit ca reuseste sa petreaca timp in compania oamenilor care consuma alcool si sa nu bea si el. Actorul britanic s-a abtinut de la droguri si de la alcool de cand a urmat tratamentul pentru dependenta, in urma cu sapte ani. Cu toate acestea, starul este mandru ca poate sa se distreze in baruri si cluburi fara a fi tentat sa sa strice tot ce a reusit pana acum. Desi recunoaste ca atunci cand are droguri in apropiere, lucru care se intampla destul de rar, devine nelinistit, daca e vorba de alcool aristul e multumit ca nu are aceeasi reactie, pentru ca altfel nu ar mai putea iesi sa se distreze.
Actorul de comedie, logodit cu Katy Perry, este de acord si ca absinenta de la alcool si de la droguri l-a facut sa devina mult mai constient de felul in care se poarta cu alti oameni. Russel spune ca e mult mai sensibil si nu suporta sa supere pe cineva si sa se simta vinovat din acest motiv.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone