Selena Gomez si Justin Bieber continua sa fie catalogati drept un cuplu

Selena Gomez and Justin Bieber

Selena Gomez și Justin Bieber s-au despărțit, dar continuă să fie considerați un cuplu. Dovada? Sculptorul Daniel Edwards a realizat o statuie din bronz, pentru a celebra iubirea celor doi.

Statuia îi reprezintă pe cei doi foști iubiți complet complet dezbrăcați. E adevărat, zonele intime ale Selenei (19 ani) și ale lui Justin sunt acoperite cu o frunză de arțar.

Portretul va fi descoperit la Dallas, în cadrul unei expoziții de artă, care va avea loc în apropierea locuinței Selenei.Selena Marie Gomez este o actriță și cântăreață americană, cel mai bine cunoscută pentru rolul lui Alex Russo pe Disney Channel, Magicienii din Waverly Place. Ea a jucat în filme de televiziune, Another Cinderella Story și Programul de protecție al prințeselor.

Justin Bieber este un cântăreț de muzică pop/R&B de origine canadiană. Și-a început cariera profesională pe Youtube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care mai târziu i-a devenit manager.

Prima parte a albumului său “My World” a debutat pe locul 6 în U.S Billboard Hot 200 și pe locul 1 în Canadian Albums Chart. În mai puțin de doup luni de la lansare, albumul a fost premiat cu platină în Canada și în SUA.Bieber este singurul cântăreț care are toate cântecele de pe un album în topul U.S Hot 100, libertatea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.