Selena Gomez si Justin Bieber continua sa fie catalogati drept un cuplu

0
26

Selena Gomez and Justin Bieber

Selena Gomez și Justin Bieber s-au despărțit, dar continuă să fie considerați un cuplu. Dovada? Sculptorul Daniel Edwards a realizat o statuie din bronz, pentru a celebra iubirea celor doi.

Statuia îi reprezintă pe cei doi foști iubiți complet complet dezbrăcați. E adevărat, zonele intime ale Selenei (19 ani) și ale lui Justin sunt acoperite cu o frunză de arțar.

Portretul va fi descoperit la Dallas, în cadrul unei expoziții de artă, care va avea loc în apropierea locuinței Selenei.Selena Marie Gomez este o actriță și cântăreață americană, cel mai bine cunoscută pentru rolul lui Alex Russo pe Disney Channel, Magicienii din Waverly Place. Ea a jucat în filme de televiziune, Another Cinderella Story și Programul de protecție al prințeselor.

Justin Bieber este un cântăreț de muzică pop/R&B de origine canadiană. Și-a început cariera profesională pe Youtube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care mai târziu i-a devenit manager.

Prima parte a albumului său “My World” a debutat pe locul 6 în U.S Billboard Hot 200 și pe locul 1 în Canadian Albums Chart. În mai puțin de doup luni de la lansare, albumul a fost premiat cu platină în Canada și în SUA.Bieber este singurul cântăreț care are toate cântecele de pe un album în topul U.S Hot 100, libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.