Sexy Braileanca a fost din nou terorizata

0
22

Sexy-Braileanca

La doar câteva zile după ce doi indivizi erau cât pe ce să îi spargă locuinţa, Florina Mihăilă a trecut din nou prin acelaşi coşmar. Sâmbătă seara, bărbaţii au venit din nou la uşa ei şi au încercat să intre.

De data aceasta, cea supranumită Sexy-Brăileanca nu i-a mai contactat pe poliţişti, care data trecută au luat-o peste picior, ci a aşteptat ca respectivii să plece.

„Eram în casă şi mă uitam la televizor, când deodată aud zgomot la uşă. M-am ridicat repede din pat să văd cine este. La uşă erau cei doi indivizi care încercaseră să-mi spargă casa cu două zile în urmă. Ţipau cât îi ţineau gura că vor să discute cu mine, să lămurim situaţia. După câteva minute, persoanele au plecat. De frică, am coborât la un chioşc, care se află lângă blocul meu, şi m-am ascuns acolo. Sunt pur şi simplu terorizată”, a declarat vedeta XXX pentru Libertatea.

Şi dacă tot s-a reapucat Florina de filmele pentru adulţi pentru a-şi strânge bani de casă, nu ar fi exclus să muncească dublu pentru a putea să se mute cât de curând şi astfel să scape de ameninţări, citeaza vdtonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.