Sinead O’Connor, a divortat dupa 18 zile

Sinead O'Connor

Kim Kardashian nu a reuşit să fie vedeta cu cel mai scurt mariaj din acest an. Cântăreaţa Sinead O’Connor a detronat-o, anunţându-şi divorţul la doar 18 zile după ce-şi unise destinul cu Barry Herridge.

Şi asta în ciuda faptului că nimic nu anunţa un astfel de epilog. Interpreta hitului „Nothing Compares 2 U” a făcut, pe 8 decembrie, o nuntă aşa cum îşi dorise, nonconformistă, în chiar ziua în care împlinea 45 de ani. Dar nici cifra 4 nu a fost cu noroc pentru ea. Pe 26 decembrie, vedeta şi-a anunţat divorţul şi a încercat să explice pe site-ul oficial de ce a luat această decizie.

„Dragi prieteni, din motive pe care le înţelegeţi toţi, am vrut să păstrez totul privat, dar ştiu că va răsufla în presă în următoarele zile, în ciuda eforturilor mele. Trebuie, aşadar, să vorbesc eu, pentru ca totul să fie clar. În următoarele trei ore de după ceremonie, căsătoria a fost murdărită de comportamentul anumitor persoane din anturajul soţului meu. Şi, de asemenea, de o «cavalcadă» sălbatică. Căutam un pic de «iarbă» pentru a fuma, în special pentru mine, care nu băusem deloc alcool în timpul nunţii. Soţul meu a fost extrem de rănit şi afectat de efectele secundare ale acestei experienţe, dar şi de atitudinea amicilor săi în privinţa căsătoriei noastre. A devenit limpede pentru mine că, dacă am fi rămas împreună, el ar fi pierdut prea mult, ar fi fost greu de suportat. O femeie vrea să fie o bucurie pentru soţul ei… Dacă, deci, iubiţi pe cineva, lăsaţi-l liber”, a scris cântăreaţa.

În ciuda deciziei luate, ea l-a lăudat pe Barry: „Este un bărbat minunat. Îl iubesc mult. Sunt dezolată, dar nu sunt o femeie obişnuită. Cred că este penibil să admit, însă am făcut o greşeală grăbindu-ne să ne aruncăm în acest mariaj din motive altruiste. Nu ştiam sau nu eram pregătiţi să evaluăm consecinţele pe care le va avea asupra soţului meu sau a apropiaţilor săi. Este groaznic de trist, dar pun punct căsătoriei noastre. Cred că el (Barry – n. red) este prea drăguţ pentru a face acest pas. Dar şi prea drăguţ pentru a rămâne în capcană”, a continuat Sinead.

Aşadar, scandalul creat de Kim Kardashian cu despărţirea după 72 de zile de Kris Humphries poate fi uitat. Interpreta irlandeză a avut, cu siguranţă, cel mai scurt mariaj de vedetă din acest an. Şi acum nu-i rămâne decât să privească spre nunta cu numărul 5. Poate va avea mai mult noroc, citeaza vdtonline.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email