Sofia Vergara s-a logodit


Sofia Vergara

Nick Loeb a cerut-o în căsătorie în noaptea de luni spre marţi, la petrecerea aniversară organizată în onoarea actriţei, la Rosewood Mayakoba din Riviera Maya, unde au fost prezenţi prietenii apropiaţi şi rudele cuplului.

Actriţa Sofia Vergara s-a logodit cu iubitul ei Nick Loeb în timpul unei vacanţe romantice petrecute în Mexic, unde artista de origine columbiană a sărbătorit marţi împlinirea vârstei de 40 de ani.

Sofia Vergara şi Nick Loeb au o relaţie care a început în 2010. După o scurtă despărţire a cuplului, în luna mai, cei doi s-au împăcat şi au decis să îşi continue relaţia.

Dacă se va ajunge la căsătorie, acesta va fi cel de-al doilea mariaj pentru Sofia Vergara. Ea a fost căsătorită în perioada 1991-1993 cu Joe Gonzalez, cu care are un fiu, Manolo, născut în septembrie 1992.

Sofia Vergara a debutat ca model şi a devenit cunoscută după ce a apărut într-o reclamă a brandului Pepsi. Ulterior, Vergara s-a orientat spre televiziune şi a devenit prezentatoare şi realizatoare de programe pentru o televiziune latino-americană. Rolul din serialul “Modern Family” este acela care a făcut-o celebră pe actriţa columbiană şi i-a adus două nominalizări la Globul de Aur şi două nominalizări la premiile Emmy, ne relateaza rtv.net

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email