Stefan Banica Jr. surprins cu o blonda in casa

0
11

Andreea Marin si Stefan Banica

A fost Zână, dar acum, când a coborât în viaţa reală, Andreea Marin se vede năpădită de surprize. În primul rând, din partea soţului ei. În timp ce fosta vedetă tv se afla la Moscova, Ştefan Bănică Junior se distra cu o blondă. Cel puţin aşa susţin jurnaliştii de la Click, care pretind că au dovezi „imbatabile” că Andreea are o frumoasă pereche de coarne.

Cum a plecat soţia sa în Rusia, cum interpretul s-a trezit la viaţa de altădată. Şi a dat o tură prin Dorobanţi. Apoi s-a îndreptat spre apartamentul său. Dar nu era singur în casă. La aceeaşi oră, în acelaşi loc, se afla şi o blondă misterioasă. Femeia a intrat cu părul despletit, dar când a ieşit, după mai bine de o oră petrecută în acelaşi spaţiu cu solistul, avea podoaba capilară prinsă cu grijă.

Să fie bomba anului, care să arunce în aer mediatizatul cuplu? Vom afla cu siguranţă interpretarea pe care o dau atât Zâna Surprizelor, cât şi actorul-cântăreţ. Oricum, Andreea Marin se poate consola: măcar Ştefan nu a adus femei în cuibuşorul lor conjugal. Restul, la un artist, se iartă, citeaza VDTOnline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.