Timbaland a fost indragostit de Aaliyah

0
16

Timbaland

Dispariţia tragică a lui Aaliyah a îndurerat întreaga lume, dar şi pe producătorul şi cântăreţul Timbaland în mod special. Şi asta pentru că starul era îndrăgostit de vedetă.

Într-un interviu, muzicianul şi-a deschis inima şi a vorbit despre problemele de greutate, de gândurile suicidale şi dragostea lui ascunsă până acum.

„Când am văzut-o prima dată pe Aaliyah – este timpul ca lumea să afle, vă voi spune un mic secret – m-am îndrăgostit de ea. Mi-am spus: «E doar un copil, eu sunt bătrân». Mi-am impus mie: «Voi fi fratele ei». M-am luptat mult de tot, un război mare. Dar o iubeam pe Aaliyah”, a declarat starul.

Aaliyah, care a murit în 2001, în urma unui accident de avion, a colaborat cu Timbaland şi Missy Elliott pentru cel de-al doilea ei album.

Pe de altă parte, producătorul a vorbit şi despre ceilalţi demoni: „Aveam apoape 182 kilograme. Cine vroia să fie cu un negru de 182 kilograme? Mă uitam în oglindă, sânii mei erau mai mari ca ai unei fete. Şi spuneam: «Asta nu e mişto». Aşa că am devenit foarte depresiv, mă gândeam la sinucidere”, a completat vedeta, ne relateaza vdtonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.