Tudy Ionescu a rupt tacerea

1
80

Oana Zavoranu

Au trăit o poveste de dragoste în secret şi care odată aflată a condus la divorţul Oanei Zăvoranu de Pepe. Dar, deşi toată lumea credea că va fi o iubire de durată, ea s-a terminat atunci când nimeni nu se aştepta.

Iată că acum, Tudy Ionescu, bărbatul pentru care vedeta tv a uitat că era puţin căsătorită, a căzut în plasa celor de la Cancan Tv şi crezând că se destăinuie unui model, i-a povestit varianta lui unei jurnaliste.

„Amândoi (Pepe şi Oana) şi-au revigorat notorietatea după asta. Totul e o poveste, servită pentru a se vinde, pentru bani. La un moment dat au fost nişte sentimente. Şi din partea ei. Mai departe, mi-am dat seama că mai importante sunt apariţiile. Eu, până la urmă, am fost un instrument. Relaţia a durat vreo şase luni. Nu era despărţită de Pepe şi, sincer, la început, nu ştiam cine e Oana Zăvoranu”, a povestit politicianul.

În plus, bărbatul nu crede că fosta actriţă de telenovele a fost însărcinată sau că a pierdut copilul. Şi aceasta a fost tot o strategie de a-şi face reclamă.

Pusă în faţa afirmaţiilor făcute de fostul ei amant, Oana a mărturisit: „Eu nu l-am cunoscut aşa pe Tudy. Este un om neîmplinit, gânditor, nefericit şi îmi este milă de el. E ultimul lucru pe care mă aşteptam să-l spună, că s-a simţit un instrument sau că am câştigat bani de pe urma lui. Ceea ce am păţit eu cu scandalul ăsta nu poate fi pus pe seama unei falsităţi din partea mea, pentru că nu puteam să fac tot ce am făcut doar pentru bani. Dumnezeu le vede pe toate! Dacă el nu crede că am fost însărcinată, pot spune că-s profund dezamăgită de el. Îi transmit să fie mai matur, să nu mai creadă că tot ce zboară se mănâncă şi să ţină cont că nu toate fetele sunt Oana Zăvoranu. Îmi pare rău că a ajuns aşa degringolat”, citeaza vdtonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.