Un detectiv a declarat, Whitney Houston a fost ucisa


Whitney Houston

Fanii regretatei Whitney Houston au motive de a se întrista și mai tare, fiindcă noi dovezi indică faptul că aceasta a fost ucisă de traficanţii de droguri.

Paul Huebl, detectiv particular, afirmă într-un recent interviu că Whitney Houston a fost victima traficanţilor de droguri, din cauza datoriilor imense acumulate către aceasta.

După investigațiile sale există suficiente indicii în acest sens, inclusiv înregistrări ale camerelor de supraveghere. Înainte de tragica moarte a cântăreţei, ea datora un milion şi jumătate de dolari “unor oameni extrem de periculoşi”.

Deşi în certificatul de deces nu sunt trecute detalii care să păteze memoria artistei, Huebl afirmă că pe corpul vedetei au fost găsite răni care apar în momentul în care victima încearcă să se apere de un agresor.

Camerele de supraveghere ale hotelului Beverly Hilton au suprins, pe lângă anturajul obişnuit al vedetei, doi indivizi misterioşi care o însoţeau cu câteva zile înainte de deces.

Pe 11 februarie 2012 Whitney Houston a fost găsită moartă în cadă, suspectându-se atunci că acest lucru a survenit din cauza cocainei administrate cu puțin timp înainte.

Paul Huebl a predat FBI-ului noile dovezi adunate de atunci, sperând că aceștia vor redeschide cazul și vor relua investigaţiile, citeaza vdtonline.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone