Vika Jigulina s-a despartit de Edward Maya

Edward Maya

S-a lăudat că a învăţat de la celebrul Sting să facă sex timp de mai multe ore, dar se pare că Edward Maya nu a reuşit să o impresioneze cu performanţele sale pe Vika Jigulina. Cei doi au format un cuplu nu doar în muzică, dar şi în viaţă. Acum, moldoveanca născută la Cahul vrea să se bucure singură de glorie.

Cântăreaţa este dispusă să îşi asume riscul de a pierde celebritatea căpătată, care a culminat cu trofeul „Top Dance Song”, obţinut la Billboard Music Awards 2011, când ea şi Maya au reuşit s-o învingă chiar şi pe Lady GaGa, datorită hitului „Stereo Love”.

„Lucrăm acum la proiectul solo Vika Jigulina. Suntem doi artişti separaţi”, a declarat Vika pentru Music Channel. Ea nu a precizat dacă a încetat doar colaborarea profesională, însă surse din anturajul ei susţin că interpreta şi Edward Maya au pornit pe drumuri separate şi pe plan personal. Să fie de vină pentru despărţire tocmai prezenţa compozitorului la reuniunile MISA? Uneori, performanţele din dormitor nu sunt suficiente pentru o femeie. Mai ales când frecventezi yoghinii lui Bivolaru, cunoscuţi pentru orgiile sexuale la care participă, citeaza vdtonline.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email