Whitney Houston impreuna cu fiica ei la dezintoxicare

0
18

Whitney Houston

Problemele par să nu se mai termine pentru legendara cântăreaţă Whitney Houston, cea care de ani buni se confruntă cu dependenţa de alcool şi droguri. Recent, însă, în timp ce ea era internată la o clinică de dezintoxicare, presa din SUA a surprins-o pe fiica ei, Bobbi Kristina, 17 ani, beată moartă.

De 30 de zile, Whitney Houston, 47 de ani, se luptă să scape de dependenţa de droguri şi alcool, care au aadus-o la un pas de moarte. După ani de încercări, Whitney pare că s-a decis să se vindece cu ajutorul medicilor.

Astfel, de o lună ea respectă cu stricteţe tratamentul şi terapiile impuse de specialiştii de la o clinică de dezintoicare, de lux. Conform presei americane, ei i se va alătura şi fiica, Bobbi Kristina.

Aceasta ar fi renunţat să mai stea într-o clinică din statul american georgia, departe de mama ei şi a decis să vină să se trateze pentru alcoolism la aceeaşi instituţie ca şi mama ei. Mai mult, auzind că va fi împreună cu Bobbi Kristina, Whitney a decis să-şi mai prelungească şederea la clinică, încă 30 de zile.

„Cântăreaţa e decisă să se vindece şi să-şi salveze viaţa. Atât pe a ei cât şi pe a fiicei sale”, au spus medicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.