3 Sud Est s-ar putea reuni


3reisudest
La mai bine de un an de la destramarea trupei 3 Sud Est, Mihai Budeanu , unul dintre membrii grupului, inca ia in calcul o posibila reuniune.

Intr-un interviu acordat ziarului Libertatea, Budeanu spune ca „pentru a redeveni din nou o trupa ar fi nevoie de un suflu nou, de o reinventare”.

Intrebat de reporter daca este dispus sa faca primul pas spre impacare, Mihai Budeanu a raspuns: „Probabil ca ar trebui sa fie cineva din exterior, cineva neutru care ne cunoaste pe toti trei, care sa ne impace. Eu am suferit cel mai mult dupa destramarea trupei. As putea sa las de la mine pentru o cauza nobila. Trebuie sa ne stranga cineva la o masa rotunda si eventual sa ne dea si vreo doua palme.”

Trupa 3 Sud Est s-a destramat la finele lui 2008, fiecare membru al trupei ocupandu-se de proiecte muzicale separate.

Va mai aduceti aminte de cele mai frumoase hituri ale trupei 3 Sud Est iata 2 videoclipuri ale celor mai bune piese ale trupei.


Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone