A Murit Joe Cocker la varsta de 70 de ani

0
10

Joe Cocker

Intr-un comunicat al Sony Music”John Robert Cocker, cunoscut pentru familie, prieteni, comunitatea sa și fanii săi din întreaga lume ca Joe Cocker, a încetat din viață pe data de 22 decembrie 2014, după o luptă grea cu cancerul. Cocker avea 70 de ani”.

A primit un premiu Grammy în 1983 pentru melodia „ Up Where We Belong”, cântată în duet cu Jennifer Warnes. Cele mai cunoscute hituri ale sale sunt „You are So Beautiful”, „With a Little Help from my Friends”, „You can leave your hat on” sau „Unchain My Heart”.

Joe Cocker s-a născut pe 20 mai 1944 în Sheffield, Anglia, unde a trăit până la vârsta de 20 ani. Artisul a înregistrat 40 de albume și a avut numeroase turnee în jurul lumii.
În cei 50 de ani de carieră muzicală, Joe Cocker a scos 40 de albume de muzică rock și blues și a avut turnee în toată lumea, scrie someseanul.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.