A Murit Joe Cocker la varsta de 70 de ani

Joe Cocker

Intr-un comunicat al Sony Music”John Robert Cocker, cunoscut pentru familie, prieteni, comunitatea sa și fanii săi din întreaga lume ca Joe Cocker, a încetat din viață pe data de 22 decembrie 2014, după o luptă grea cu cancerul. Cocker avea 70 de ani”.

A primit un premiu Grammy în 1983 pentru melodia „ Up Where We Belong”, cântată în duet cu Jennifer Warnes. Cele mai cunoscute hituri ale sale sunt „You are So Beautiful”, „With a Little Help from my Friends”, „You can leave your hat on” sau „Unchain My Heart”.

Joe Cocker s-a născut pe 20 mai 1944 în Sheffield, Anglia, unde a trăit până la vârsta de 20 ani. Artisul a înregistrat 40 de albume și a avut numeroase turnee în jurul lumii.
În cei 50 de ani de carieră muzicală, Joe Cocker a scos 40 de albume de muzică rock și blues și a avut turnee în toată lumea, scrie someseanul.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.