Adina Postelnicu, membra a trupei HEAVEN debuteaza solo

0
5

Adina Postelnicu

Artista marcheaza aceasta evolutie printr-o schimbare totala de imagine, mult mai provocatoare si printr-o prima colaborare, cu Mirame, pentru single-ul “Lipsa ta”, piesa ale carei versuri sunt inspirate din viata sentimentala a artistei.

„Am visat dintotdeauna la un proiect muzical doar al meu, iar acum am facut pasul acesta, doar dupa ce am primit binecuvantarea fetelor. Heaven este trupa mea de suflet si vom merge, in paralel, mai departe, atata timp cat si ele isi vor dori lucrul acesta. Vom ramane mereu la fel de unite. Am ales sa colaborez in continuare cu aceleasi persoane, in ceea ce priveste productia muzicala – Kazibo Music, Alex Pelin, Ovidiu Baciu, Dan Andrei Deaconu si Daniel Costache. Alaturi de Cat Music am facut primii mei pasi in muzica, in trupa Heaven si colaborez, in continuare, tot cu cei de la Cat Music”, a declarat ADINA.

Referitor la primul ei single, ADINA a povestit – “Prin versurile piesei «Lipsa ta» am transmis, in premiera, trairi din viata mea personala, despre o poveste de dragoste frumoasa si suferința, care a urmat despartirii. Cu totii am trecut prin iubiri patimase care, adesea, din motive independente de noi, au ajuns la final prea repede și sunt convinsa ca fiecare se va regasi in noua mea melodie.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.