Akcent este cea mai buna trupa din Balcani – VIDEO

1
3

AkcentFormatia romaneasca Akcent a fost desemnata ieri seara “cea mai buna trupa din Balcani”, in cadrul ceremoniei Balkan Music Awards, ce s-a desfasurat in Piata Batenberg din Sofia, capitala Bulgariei.

De asemenea, baietii de la Akcent au reusit sa faca o figura frumoasa si la categoria “Cea mai buna piesa balcanica”, unde s-au clasat pe locul al treilea cu piesa “That’s My Name”.

Primele doua locuri au fost ocupate de melodiile “Liubavi” (Zeljko Joksimovic) si “Playback” (Flori).

La editia din acest la Balkan Music Award au concurat artisti din 11 tari din Balcani: Grecia, Macedonia, Romania, Slovenia, Serbia, Turcia, Croatia, Muntenegru, Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria.

Trupa Akcent va poposi in aceasta saptamana in Grecia, unde va concerta pe 20 mai in clubul Massiah din Atena. O zi mai tarziu formatia va ajunge si in clubul 51 Lounge din Amman, Iordania.

Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.