Morena – lui Tom Boxer i-a vrajit pe albanezi – VIDEO

Tom BoxerIn cadrul unui concert sustinut duminica seara intr-un club din Tirana (Albania), Tom Boxer alaturi de Alexandra, domnisoara care il insoteste in concerte pana in toamna, au fost luati cu asalt de fanii albanezi, piesa Morena fiind ceruta de cinci ori la bis, anunta casa de discuri Roton.

Piesa “Morena” este deja licentiata in Rusia, Polonia, Grecia, Cipru, Albania, Scandinavia, Tarile Baltice, Benelux si Ungaria. De asemenea, ea fost bine primita si in State.

Pentru aceasta vara Tom Boxer se pregateste de lansarea unui nou single, care se anunta sa fie cel putin la fel de fierbinte ca si “Morena”.

Intre timp, a fost lansat si albumul “Morena”, disc ce contine 15 track-uri. Albumul “Morena” include pe langa super hit-ul cu acelasi nume si alte piese deja consacrate in topurile romanesti si internationale: “A Beautiful Day” feat. Jay si “Dancing” feat. Mike Dimondz.
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.