Radio Killer anunta eliberarea ultimului Killer – Video Teaser

1
34

Radio Killer - Be FreeBe Free, cel de-al doilea single semnat Radio Killer, a urcat spectaculos in topurile muzicale din Romania, in mai putin de o luna dupa lansare.

Videoclipul piesei Be Free va fi lansat in curand, anuntand nu doar o productie impresionanta, ci si dezvaluirea grupului in formula completa: The Real Killer, ultimul dintre membrii Radio Killer va fi eliberat.

Lansat in luna aprilie a acestui an, Be Free continua atat succesul, cat si povestea Radio Killer. Videoclipul piesei va aduce dezvaluirea identitatii ultimului dintre membrii proiectului, The Real Killer. La filmarile videoclipului au participat fotbalisti profesionisti de la diferite cluburi sportive din Bucuresti, intr-o regie impresionanta semnata Iulian Moga. Inspirat de sound-ul si mesajul puternic al piesei, acesta a construit o atmosfera pozitiva si energica in jurul protagonistilor, printre care se numara si Ilie Nastase, intr-o ipostaza inedita fata de aparitiile sale de pana acum.

Produs de HaHaHa Production si Roton, proiectul Radio Killer s-a impus prin sound-ul original si misterul construit in jurul membrilor trupei, atat in Romania, cat si in restul Europei. Voila a fost difuzata in numeroase tari din Europa Centrala si de Est, iar in Rusia piesa inca se afla printre primele locuri in topurile radio.

Toamna anului trecut a adus in atentia tuturor nu doar hit-ul Voila, ci si intrebarea Who is Radio Killer?. Daca Smiley, primul dintre killeri a fost usor de recunoscut datorita vocii inconfundabile, identitatea celorlalti membri ai proiectului a reprezentat o surpriza pentru toti cei curiosi cine e Radio Killer. Pana acum au fost eliberati pe rand Elefunk, Boogie Man, Karie, DJ Cell Block si, cel mai recent, Crocodealer. Despre cine este acesta din urma puteti afla mai multe pe site-ul oficial radiokiller.ro.
LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.