Albumul “21” a lui Adele bate 3 recorduri mondiale


Adele

Adele a atins un record impresionant, devenind prima artista dupa Beatles (1964) cu doua piese si doua albume in UK Top Five. La scurta vreme dupa aceasta reusita, albumul ajunge numarul 1 in Billboard 200, primeste certificarea discului de aur si single-ul Rolling in The Deep obine titulatura de videocilupul saptamanii pe iTunes.

Saptamana trecuta, Adele a atins un nou record: artista solo cu cele mai multe saptamani consecutive petrecute pe prima pozitie in chart din istorie.Timp de 11 saptamani, 21 a fost de neclintit din varful clasamentului, depasind , astfel, performantele Madonnei. Adele atinge un record si in Romania devenind prima artista distribuita de un label independent care intra in Top 100 Airplay.

Cu doar cateva zile in urma, noul album al artistei, 21, a revenit pe pozitia fruntasa in Billboard 200 chart fiind primul album lansat in 2011 care deja a vandut peste 1 milion de copii.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone