Alexandra Ungureanu canta in club TRUE din Bucuresti!

0
16

Alexandra Ungureanu True Club

Alexandra Ungureanu este pe val și totul devine pentru ea ‘Atât de Ușor’. Artista anunţă, clubul TRUE din capitală ca fiind locul unde va susţine, pe 3 iulie – ora 22.30, un concert pentru toți fanii ei, cu invitaţi numeroşi, aleşi pe sprânceană, cântăreața urcă pe scenă alături de băieții de la the dAdA.

După ce în urmă cu doar câteva săptămâni Soundland, noul proiect KAZIBO Music, și Alexandra lansau „Atât de Uşor“ – o piesă misterioasă, romantică, în care se întrepătrund mai multe stiluri muzicale şi interpretată în colaborare artista dezvăluie o nouă surpriză. Concertul pe care îl va susţine în club TRUE este o ocazie extraordinară atât pentru Alexandra Ungureanu de a oferi o prestaţie ca la carte, dar şi pentru publicul prezent la eveniment să asculte muzică de calitate, multe alte voci bune şi puternice şi să savureze o atmosferă excelentă.

Alexandra şi-a dorit enorm ca Soundland să îi fie alături pe scena din TRUE Club şi nu a stat pe gânduri atunci când le-a lansat invitaţia. Muzică live, voci care îţi vor electriza simţurile, voie bună şi ropote de aplauze – pregăteşte-te să ai parte de toate acestea într-o singură seară trăită la intensitate maximă – concertul Alexandrei Ungureanu.

Ca un fel de teaser al evenimentului pe care cu siguranţă abia îl aştepţi, află şi că alte nume pe care le iubeşti din industria muzicală de la noi vor fi prezente, cu aceeaşi ocazie şi îşi vor aştepta nerăbdătoare rândul la microfon. Printre invitaţii speciali pe care Alexandra Ungureanu îi va întâmpina se numără Doru Todoruţ, Claudia Pavel, Shift şi Boier Bibescu.

E clar! Petrecerea cu muzică bună, bună de tot va fi în toi la TRUE Club!

https://www.facebook.com/events/392766797584624/


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.