Alina Eremia – mai ascultata ca Major Lazer si Justin Bieber

0
17

Alina Eremia - A fost o nebunie

Alina Eremia ocupă locul întâi în topul Deezer din România – serviciul global de music streaming cu peste 12 milioane de utilizatori activi în fiecare lună! Artista a ajuns pe prima poziţie în chart-ul Deezer cu cea mai recentă piesă a ei, „A fost o nebunie‟!

În clasamentul Deezer, „A fost o nebunie‟ s-a dovedit a fi mai ascultată decât piesele celebre ale unor artişti internaţionali, care au încins boxele party-urilor verii de pe tot globul! Astfel, Alina a fost urmată în top de Major Lazer şi DJ Snake, cu piesa „Lean On”, în timp ce artistul canadian Justin Bieber cu piesa „What Do You Mean?” i-a urmat abia pe locul nouă.

Lansată în data de 3 septembrie, „A fost o nebunie” este o piesă fresh, cu ritm intens şi versuri care descriu paşii unei relaţii zbuciumate. Textul piesei este scris în întregime de Alina Eremia, care se declară foarte fericită că a putut aşterne pe hârtie, pentru toţii fanii ei, o poveste inspirată din realitate şi în care se poate regăsi oricine.

Dacă nu ai apucat să vezi încă noul clip al piesei „A fost o nebunie”, află că scenariul acestuia completează perfect povestea tristă de dragoste pe care o cântă Alina, care pentru filmările clipului a surprins cu un nou-nouţlook şi outfit-uri senzuale.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.