Alina Eremia – mai ascultata ca Major Lazer si Justin Bieber

0
32

Alina Eremia - A fost o nebunie

Alina Eremia ocupă locul întâi în topul Deezer din România – serviciul global de music streaming cu peste 12 milioane de utilizatori activi în fiecare lună! Artista a ajuns pe prima poziţie în chart-ul Deezer cu cea mai recentă piesă a ei, „A fost o nebunie‟!

În clasamentul Deezer, „A fost o nebunie‟ s-a dovedit a fi mai ascultată decât piesele celebre ale unor artişti internaţionali, care au încins boxele party-urilor verii de pe tot globul! Astfel, Alina a fost urmată în top de Major Lazer şi DJ Snake, cu piesa „Lean On”, în timp ce artistul canadian Justin Bieber cu piesa „What Do You Mean?” i-a urmat abia pe locul nouă.

Lansată în data de 3 septembrie, „A fost o nebunie” este o piesă fresh, cu ritm intens şi versuri care descriu paşii unei relaţii zbuciumate. Textul piesei este scris în întregime de Alina Eremia, care se declară foarte fericită că a putut aşterne pe hârtie, pentru toţii fanii ei, o poveste inspirată din realitate şi în care se poate regăsi oricine.

Dacă nu ai apucat să vezi încă noul clip al piesei „A fost o nebunie”, află că scenariul acestuia completează perfect povestea tristă de dragoste pe care o cântă Alina, care pentru filmările clipului a surprins cu un nou-nouţlook şi outfit-uri senzuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.