Alisha din Chisinau cucereste Romania cu piesa “Tine sus Umbrela”

0
46

Alisha - Tine sus umbrela

După ce a cucerit foarte mulți fani cu piesa “1000 de idei” şi “Undeva” interpreta Alisha lansează piesa “Ţine sus umbrela”.Videoclipul la piesa “Tine sus umbrela” este realizat de Octavian Kobzzon.

Ritmul vibrant al piesei “Ţine sus umbrela” şi videoclipul senzual te duce imediat cu gîndul la vară. Ideea piesei “Ţine sus umbrela ” are scop să devenim mai optimiști mai fericiți si să uităm de negativism. Interpreta Alisha a mărturisit că deja primeşte feedbackuri pozitive de la fani. Cît despre proiectele muzicale care, le pregătește în viitorul apropiat deja Alisha lucrează alături de compozitorul Cezar Ciucium şi producătorul muzical Mahay la o piesă nouă, în limba engleză.

O mică biografie despre interpreta Alisha e originară din Chișinău (Republica Moldova).A absolvit studii muzicale la Liceu de muzică Ciprian Porumbescu , după care a continuat şi a continuat studiile muzicale la colegiul de muzică Ștefan Neaga după care a urmat si a continuat studiile muzicale canto , estradă şi Jazz la academia de Muzică teatru si arte plastice , a studiat la Academia de muzică din Chișinău( Republica Moldova) iar asta nu e tot face muzică de la 7 ani ,cîntă de la o vîrsta fragida, are studii avansate in muzica.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.