Ana Baniciu a lansat piesa „Fac ce vreau”

0
104

Rebela industriei muzicale românești, Ana Baniciu a lansat piesa „Fac ce vreau”, care promite a fi single-ul acestei veri.

După cum și-a obișnuit publicul, Ana Baniciu și-a clădit propriul drum în industria muzicală și a demonstrat că deține una dintre cele mai importante caliltăți ale familiei Baniciu, talentul muzical. #FacCeVreau este o piesă fresh, de vară, cu un mesaj foarte bine definit, ce transmite un vibe relaxant, de party.

” ‘Fac ce vreau’ nu este doar o piesă, este un mesaj puternic și o stare de spirit! Vara asta le propun tuturor să facă ce vor… să se distreze la maxim, să trăiască clipa, să iubească și să se lase iubiți! Vara asta este despre libertate si amintiri noi! „Spune Ana Baniciu.

Ana a reușit să devină un artist complet, să se implice în compoziția propriilor piese, găsindu-și inspirația pe care o poartă către cele mai tainice culori ale sufletului ei. Cântăreață, compozitoare și actriță, Ana Baniciu și-a început cariera ca membră a trupei Lala Band, jucând în serialele „Pariu cu Viața” și „O nouă viață”. Prima sa piesă a fost „Iubire sau Război” după care au urmat melodii precum „N-a fost sa fie”, „Aroma de iarna”, „Csf n-ai csf” sau „Tu inima”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.