Anca Badiu patrunde pe piata muzicala din Rusia


Anca BadiuLa doar cateva saptamani de la lansarea celui mai nou single al sau, “More & More”Anca Badiu patrude cu aceeasi piesa si pe piata muzicala din Rusia.

Compusa de Ionut Radu, aka John Puzzle, si promovata impreuna cu MediaPro Music, “More & More” a cucerit publicul rus inca de la prima difuzare, iar in momentul de fata poate fi ascultata la doua dintre cele mai mari radiouri din Rusia, Moscova FM si D FM.

“Ma bucur de aceasta veste si mai ales de faptul ca artistii romani sunt din ce in ce mai apreciati peste hotare. Mi-as dori insa, asa cum ar fi normal intr-o Romanie corecta, ca piesele bune sa fie promovate mai intai aici, pe radiourile din tara si nu invers, asa cum se intampla de obicei cu muzica de calitate din tara noastra. Le multumesc fanilor mei de pretutindeni”, ne-a declarat Anca Badiu.
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone