Andreea Balan lanseaza – Trippin – Video


Andreea Balan
Andreea Balan lanseaza, in premiera, pe site-ul ei oficial, www.andreeabalan.ro cel mai recent videoclip al sau, la piesa “Trippin”.

Lansat in urma cu o luna, single-ul “Trippin`” beneficiaza de un clip in regia lui Alex Ceasu. Pentru acest videoclip, cantareata-dansatoare si echipa sa numeroasa au petrecut o saptamana pe Insula Corfu, din Grecia, timp in care au filmat in peste 7 locatii.

“Am ales sa realizez un videoclip pentru piesa Trippin` deoarece semnalele primite din partea radiourilor si a fanilor ne-au confirmat ca are potentialul unui hit. Mi-am dorit sa iasa un produs international si cred ca este cel mai bun clip al meu, de pana acum. Sper sa placa publicului la fel de mult cum a placut si Prinde-ma, aprinde-ma care a avut peste 2,8 milioane de accesari pe YouTube.” declara Andreea Balan.
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone