Angelika Vee lanseaza o noua melodie “Sweet Madness”


sons-of-maria-angelika-vee-sweet-madness

Angelika Vee lansează o nouă piesă în colaborare cu Sons Of Maria. Piesa “Sweet Madness” este noul ei single pe care artista susţine ca l-a compus în mai puţin de 30 de minute.

“Mi-a venit inspiraţia imediat ce am ascultat track-ul pregătit de Sons of Maria. Linia vocală și versurile au apărut instantaneu, iar toată piesa am compus-o în mai puțin de 30 de minute.

Chiar dacă nu se întâmplă acest lucru în fiecare zi, cred că e un semn bun mai ales pentru hituri. Eu sunt extrem de fericită pentru acest rezultat și cred că piesa are o vibrație magică prin modul cum a apărut.

Sunt momente când fiecare dintre noi ar vrea să simtă acea “dulce nebunie”, o nebunie care îţi dă mai multă libertate şi te ajută să-ţi urmezi visele. Asta înseamnă “Sweet Madness” pentru mine” a spus Angelika despre noua ei melodie.

“Sweet Madness” are un sound fresh şi a fost lansată deja pe Spotify. În doar câteva zile piesa a obţinut peste 200.000 plays şi a intrat oficial în playlistul mai multor radiouri.

Angelika Vee, este o interpretă basarabeancă care îşi croieşte drum către topurile muzicale internaţionale. Este cunoscută pentru colaborările sale cu mari producători din industria muzicală şi în calitate de compozitoare pentru mulţi artişti internaţionali. În acest moment, interpreta se afla de 11 săptămâni în topul Billboard Dance Chart Airplay cu piesa „Safe Till Tomorrow” la care a lucrat împreună cu producătorul Morgan Page.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

One Response to "Angelika Vee lanseaza o noua melodie “Sweet Madness”"

  1. Pingback: Angelika Vee lanseaza o noua melodie “Sweet Madness” | xWeb News Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.